norsk kjendis nakenbilder marianne aulie rumpe

Skandalekunstner Marianne Aulie kler av seg alle klærne for FHM med "God kveld Norge ", nå stiller hun splitter naken for FHM. (Faksimile hun rettet mot to norske kjendiser på P3 tidligere i år, svarer hun avkreftende. For Marianne Aulie (36) har det i hvert fall ikke manglet på medieoppslag siden hun eksploderte med sin rumpekunst. Alt fra nakenbilder i FHM. De er designet etter Marienne Aulies rumpe, sier Aune Sand til VG Nett og legger til: Les også: Aune Sand: Den største norske kultursatsingen i utlandet noensinne. til seks av faren Øyvinds og åtte av kollegaen Mariannes bilder. noe når de åpner Galleri Sand med en gedigen kjendisfest i New York.

Norsk kjendis nakenbilder marianne aulie rumpe - norsk

I forrige uke la Aulie ut bildet på nettet av sin nakne rumpe som ga inspirasjon til glassene. Sensurert rumpe Marianne Aulies rumpe ble sensurert av Aftenposten. Det handler om å være stolt av kroppen sin, og stolt av å være kvinne. Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger! Aftenposten har tidligere tatt inn annonser for Galleri Sand som har hatt Aulies rumpe i fokus. I februar i år la Aulie ut et bilde av sin egen nakne rumpe på Twitter. Få de siste nyhetene først.

Videos

Marianne Aulie: Baby En rekke norske kjendiskvinner har stilt opp naken eller lettkledt på glanset papir. Men det er ingen som provoserer feministene mer enn. For Marianne Aulie (36) har det i hvert fall ikke manglet på medieoppslag siden hun eksploderte med sin rumpekunst. Alt fra nakenbilder i FHM. På TV 2s «God kveld, Norge» hadde Marianne premiere på en såkalt performance, og i et videoklipp badet hun naken med ett av bildene fra. norsk kjendis nakenbilder marianne aulie rumpe

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *